MEER DAN 60 JAAR FAMILIETRADITIE, VAKMANSCHAP, INNOVATIE EN AUTHENTICITEIT

Ons verhaal begon in 1956 toen Etienne Vercruysse Verilin oprichtte in het zuiden van West-Vlaanderen, waar de vlasindustrie op dat moment sterk in opkomst was. Zijn dochter Laurianne nam het bedrijf over in de jaren tachtig van de vorige eeuw en vandaag zetten zijn kleindochters Ilse en Anne-Sophie de traditie van het bedrijf voort om te streven naar de allerbeste kwaliteit.

Door de combinatie van 60 jaar ervaring, vakmanschap en door voortdurend te innoveren en op zoek te gaan naar nieuwe creatieve uitdagingen, is Verilin, nog steeds gevestigd in Kortrijk, uitgegroeid tot één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van luxe linnenoplossingen.

Bovendien heeft Verilin zich onlangs gepositioneerd als leverancier van hoogwaardige producten en gordijnen op maat: elke linnen droom kan nu werkelijkheid worden, dankzij het hightech machinepark en het professionele vakmanschap in ons atelier. Uniek is ook dat het hele productieproces, van het weven tot het afgewerkte product, nog steeds in eigen beheer plaatsvindt.

UW PERSOONLIJKE VERILIN-LINNENVERHAAL

Verilin is uw partner om uw persoonlijke Linnenverhaal te creëren.

“Ons team geeft u een complete en persoonlijke interieurservice, van het nemen van de maten, het zoeken naar de beste kleuren en texturen, tot het weven, afwerken en de uiteindelijke installatie van uw linnengoed.

Bij Verilin geloven we dat een prachtig project het resultaat is van een intense samenwerking. In samenwerking met architecten, interieurarchitecten en kunstenaars helpen we de beste linnenoplossingen voor bed, tafel en interieur te creëren. We geven u ‘Carte-blanche’ en begeleiden u door onze eindeloze mogelijkheden.”

Alleen de beste materialen vinden hun weg naar onze jacquardweefgetouwen. Wij richten ons op materialen van natuurlijke oorsprong, geproduceerd in hun traditionele omgeving. Bovenal zoeken we naar oplossingen met nieuwe garenkwaliteiten, bijvoorbeeld met brandvertragende eigenschappen. Wij investeren voortdurend in nieuwe mogelijkheden om onze producten te verbeteren. Met nieuwe technieken zijn we in staat om te innoveren, keuzes te maken en eindeloze mogelijkheden te bieden voor de meest opmerkelijke ontwerpen. Ook borduurwerk en de fijnste afwerking dragen bij aan de juiste toonzetting van uw maatwerkproduct.

Wij heten u van harte welkom bij Verilin om uw linnenverhaal op maat te maken.